subota, 16. kolovoza 2014.

AFRODITA MEN linija proizvoda - Njega na muški način [recenzija]




Pozdrav svima!

Današnji post posvećujem kozmetici Afroditi i njihovoj liniji za muškarce.

Prije mjesec dana dobio sam veoma lijep paket njihove linije kako bi proizvode isprobao, recenzirao i rekao svoje mišljenje. Iskreno, iznenadili su me paketom i dobivenim proizvodima. :)

Pa krenimoo! ;)

Prvo što kaže Afrodita o MEN liniji?


"Muška koža drukčija je od ženske: do 25 % deblja, masnija, ima veće pore i zbog toga sklonija je nečistoćama, niža joj je pH vrijednost te ima veću gustoću kolagena - čvršće vezivno tkivo.
Ali kao i ženskoj koži, muškoj koži također potrebno  je isto toliko svakodnevne brige, te se i ona voli njegovati. Posebno nakon brijanja, kada je iritirana i najviše joj odgovara blagi osjećaj smirenja i hidratacije.

Linija proizvoda AFRODITA MEN nudi NOVU NJEGU NA MUŠKI NAČIN

  • jednostavna i učinkovita rješenja
  • za potrebe osobne higijene,
  • za brijanje i njegu nakon brijanja -

sa naglaskom na intenzivnoj hidrataciji i zaštiti kože.

Djeluje sa inovativnom MEN FIT FORMULOM*, koja sadrži visoko aktivni anti-age vitamin B3 ili niacin te potiče obnovu stanica kože.

MEN FIT FORMULA*: blago dezinficira i umiruje iritacije nakon brijanja, smanjuje mogućnost nastanka prištića nakon brijanja, obnavlja zalihe vlage te zaglađuje bore.

AFRODITA MEN udružuje pet atraktivnih proizvoda, koji su temeljeni na suvremenim aktivnim sastojcima bez dodanih parabena, parafina i silikona i omogućuju lijepo njegovanu, meku i glatku kožu nakon brijanja. Potpuno se prilagođavaju današnjem životnom stilu muškaraca, omogućuju ugodan osjećaj na koži i dižu samopouzdanje."


Što ja kažem? :)


1. MEN 3D Sensitive shave gel

Ugodno sam iznenađen decentnim mirisom i gel teksturom. Takva gel tekstura nestvara onakvu bogatu pjenu poput uobičajnih proizvoda za brijanje. Meni je to veliki plus jer ponekad ne volim onu količinu pjene koja nastane kod drugih proizvoda za brijanje, a potpuno je nepotrebna. Na stranici Afrodite piše kako za brijanje ne treba puno pjene, već debeli nanos gela kako bi smanjili iritacije. Kompleks ulja štiti od isušivanja i vlaži kožu.
Cijena: oko 24 kn.
Ocjena: 5/5

2. After shave lotion


"AFTER SHAVE LOTION- za osvježujuću hidratacijsku njegu i smirivanje nadražene kože nakon svakog brijanja. Blago parfimirani losion sadržava niacin koji smanjuje mogućnost nastanka bubuljica nakon brijanja."
Sigurno pri pomisli na lotion pomislite na veliki postotak alkohola koji oni sadrže. Afroditin lotion konzistencijom i mirisom je sve samo ne još jedan u nizu loših,iritacijskih i isušujućih lotiona. Glavni sastojak je niacin koji spriječava nastanak prištića poslije brijanja te poboljšava ravnomjernost tona kože. Veoma se brzo upije i zaista ne iritira kožu koja treba dobru hidrataciju nakon brijanja.
Cijena: oko 14kn - može li bolje?!
Ocjena: 5/5
* u ponudi je još AFTER SHAVE balsam koji nisam još isprobao!

3. 24h hydra extreme krema

"24 h HYDRA EXTREME KREMA pomoću dodane 100% prirodne hialuronske kiseline pruža intenzivan prijenos vlage u kožu i njezino upijanje u dublje slojeve. Lagana, brzo upijajuća formula nadomjesti s brijanjem odstranjene lipide te nudi trenutno »ekstremno« vlaženje svih vrsta kože s dugoročnim rezultatima, koji se manifestiraju u povećanoj čvrstoći i napetosti kože. Krema ne čepi pore i ne ostavlja masni sjaj."
S ovim proizvodom sam zaista zadovoljan i kupio bi ga iznova i iznova!!! Osim što matira odlično vlaži i hidratizira kožu. Brzo se upija i jako dobro miriše. Decentno, muški, pristojno! ;)
Glavni sastojci su mu: Hyaluronska kiselina i Beta glukan.
Proizvod ostavlja glatku, čvrstu i osvježenu kožu.
Cijena oko 51 kn.
5+




4. 24h age protect krema

"24h AGE PROTECT krema opskrbljuje i čuva vlagu u koži te pruža osjećaj njegovanosti tijekom cijeloga dana. Također nadomješta brijanjem odstranjene lipide. Na površini kože stvara zaštitni film koji usporava prerano starenje kože i nastanak bora. Koža je nakon njege osjetno glatkija, čvršća, napetija i elastičnija. Krema se lijepo upija, ne ostavlja mastan sjaj i ne začepljuje pore."
Kremu još nisam počeo intenzivno koristiti jer još sam mlad pa nekako je rano da za počinjem s age protect kremama, no tijekom ovih ljetnih dana dobro je nakon sunčanja ili prije nanošenja krema za sunčanje nanjeti ovako dobru kremu s matt efektom koja će istovremeno nahraniti i zaštititi kožu. Sadrži liposome A i E (male su kuglice omotane sojinim lecitinom i ispunjene vodenim medijem te vitaminom A i E. Vitamin A potiče obnavljanje kože, zaglađuje bore i jača prirodni kolagen. Regulira izlučivanje žlijezda lojnica i znojnica. Vitamin E vrlo je učinkovit antioksidans, djeluje i protuupalno te sudjeluje u vlaženju kože) i ulje jojobe.
Mogu samo reći da je krema brzo upijajuća, ima ugodan miris i trenutno osvježi i štiti kožu.
Cijena: oko 51kn.
Ocjena:5




5. Gel za tuširanje WAVE

Za 15 kn dobiti ćete proizvod koji je namjenjen za pranje kose,tijela, lica i što je najbolje ne sadrži parabene,silikone i parafin. Pravi ljetni miris, ostavlja osjećaj svježine i čistoće. Ukupno ima 6 ovakih gelova s tim da je jedan gel 4D što znači da je namjenjen i za brijanje. Odlično! ;)
Ocjena: 5





Moram napomenuti kako sam ugodno iznenađen ovom linijom proizvoda za muškarce od Afrodite.
Iako sam sve ove proizvode dobio, to nije utjecalo na moje pozitivne osvrte i ocjene.
Drago mi je da je Afrodita kozmetika napravila proizvode koji ne sadrže parabene, silikone i parafine! Smatram da mogu biti samo primjer malim, a onda i velikim kozmetičkim kućama koje još uvijek koriste parabene i silikone u svojim proizvodima.

Iako u ovom postu ima malo stvari za žensku populaciju, odnosno skoro pa ništa:),  mislim da će barem pomoći curama, ženama da kupe nešto od Afrodite za dečka, brata, muža, tatu, djeda ;)

Svaki muškarac treba imati vremena za sebe i svoj doprinos koži. I kad kažemo da ne stavljamo nikakvu kremu na lice, da smo hidratizirani od strane prirode, lažemo! ;)
...znate i sami da muškarci često uzmu kremu od žene jer osjećaj isušenosti i zatezanja nije ugodan, pa ono što prvo dođe pod ruku je ludilooo! ha ha!


Hvala svima na čitanju i obavezno ostavite koji komentar!
Savjeti,prijedlozi su uvijek dobrodošli!

Budite classy, fit & unique

Lajkajte moju FB stranicu | https://www.facebook.com/classyfitunique

2 komentara:

  1. WOW. Bio sam i ja dobio paket od njih, doduše, samo dva proizvoda, a radi se o gelu za tuširanje 'WILD' i 24h age protect kremi (ovdje imaš moju recenziju http://subrino.blogspot.com/2014/08/afrodita-men-gel-za-tusiranje-24h-age.html). Bio sam jako zadovoljan s njima. Ali postoji problem...rado bih i isprobao druge afroditine proizvode gdje nema oznake MEN koliko predobro mirišu!!! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se :)
      Proizvodi su im super i super mirišu;)

      Pozz!

      Izbriši